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Alcohol/Beer_Taste

[맥주 019] 라 트라페 트리플/ La Trappe Tripel

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La Trappe Tripel/ 라 트라페 트리플

Tripel

ALC 8.0%

IBU 27

Bierbrouwerij De Koningshoeven B.V. (네델란드)

1884 년 수도원은 수도원에 자금을 지원하고 자선 활동에 기여하기 위해

수도원 내부에 양조장을 열었습니다.

수도원은 이 지역에 여러 개의 바를 소유하고 있으며 자체 "Trappist"브랜드로

라거를 생산했으며 여러 개인 라벨에 대한 계약 양조를 수행했습니다.

1969 년 수도원은 Artois Brewery (현재 InBev)에 양조 작업을 허가했습니다.

1980 년 Artois와의 거래가 끝나고 승려들이 다시 양조 하기 시작했습니다.

-위키피디아

Tripel

The name "Tripel" actually stems from part of the brewing process, in which brewers use up to three times the amount of malt found in a standard Trappist table beer. Traditionally, Tripels are bright yellow to deep gold in color, a shade or two darker than the average Pilsener. The head should be big, dense, and creamy. Expect a complex aroma and flavor: spicy phenols, powdery yeast, and fruity esters with a sweet finish. Sweetness comes from both the pale malts and the higher alcohol. Bitterness is up there for a strong beer with such a light body, but it can be hard to perceive in well balanced versions. The lighter body comes from the use of Belgian candi sugar (up to 25 percent sucrose), which not only lightens the body, but also adds various alcoholic aromas and flavors. Small amounts of spices are sometimes added as well. Tripels are notoriously alcoholic, yet the best examples hide this quality quite deceivingly, making them beers for sipping.

ABV: 8.0–12.0% | IBU: 20–40 | Glassware: Goblet (or Chalice)

"Tripel"이라는 이름은 실제로 양조 과정의 일부에서 유래했으며,

양조업자는 표준 Trappist 테이블 맥주에서 발견되는 맥아 양의 최대 3배를 사용합니다.

전통적으로 트리펠은 밝은 노란색에서 짙은 금색으로,

평균적인 Pilsener보다 한두 그늘 더 어둡습니다.

소량의 향신료도 때때로 첨가됩니다.

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